Dezvoltatorii de software – niste privilegiati ;)

Fara indoiala suntem niste privilegiati: zi dupa zi vedem tot mai multe oferte de joburi si tot mai putini software professionals disponibili pentru noi oportunitati de cariera.
O ocazie excelenta de a alege ce este mai bine pentru personalitatea si pentru visele noastre. In fond suntem diferiti si este un privilegiu sa poti alege o companie care vrea sa valorifice acel element unic din fiecare dintre noi.

Cand am venit la LanguageWeaver acum aproape 4 ani voiam sa facem un centru de offshore development cu 10 oameni, contribuind la succesul colegilor nostri din Los Angeles, USA in dezvoltarea aplicatiilor din zona Automatic Machine Translation.
Desi astazi suntem peste 100 de colegi in Centrul de Excelenta din Cluj-Napoca, nu numarul este acela care ne diferentiaza de altii, ci indraznesc sa spun atitudinea si deschiderea totala spre principii Agile si Lean.

Daca in multe companii Managementul este o frana in calea acestor principii, din contra noi ne dorim colegi dezvoltatori si testeri macar la fel de agili pe cat ne dorim sa fim noi in Management. In fond principiile noastre de management sunt simple: optimizam si masuram permanent procesul de dezvoltare software pentru a implementa cat mai bine principiile Lean, favorizam echipe care se auto-organizeaza, sustinem dezvoltarea fiecarui individ in ceea ce se chiama Generalizing Specialist si cautam sa gasim impreuna acele lucruri care ne motiveaza instrinsec spre un succes comun. La urma urmei si noi suntem Developeri.

Avem inca multe de lucru, si cea mai buna dovada este daca ai putea vorbi cu unii dintre colegii nostri. In fond oamenii dinauntru vorbesc cel mai bine despre o companie: nu bannerele, agresivitatea recruterilor, banii irositi pe reclame sau cadourile de la interviuri.
Dar tocmai pentru ca inca avem multe de facut avem nevoie si de tine. Poate ai idei si solutii, suntem gata sa te ascultam si mai mult decat atat sa vedem ca si vrei sa faci daca ti se da ocazia.

Daca ai vrea sa stam de vorba despre un posibil job la noi, sau pur si simplu ai vrea doar sa ne cunoastem si sa tinem legatura, poate sa schimbam impresii care sa ne ajute reciproc, sfaturi si experiente, mi-ar face placere sa te cunosc.
Momentan la noi exista diferite oportunitati in zona C#, Java, Javascript, DevOps/Operations, QA.
In echipele coordonate personal de catre mine (Machine Translation APIs & Science Engineering) sunt oportunitati pe Java, Javascript si QA.

Nu angajam pentru ca ne pleaca colegii in alte companii 🙂 (desi recunosc ca am avut colegi care au plecat in strainatate dar in 4 ani nu am avut nici un coleg Developer care sa fi plecat la alta companie ;)),
ci pentru ca atunci cand inspiri incredere, furnizezi la timp si ceea ce furnizezi nu este “waste” ci “value” se ivesc mereu oportunitati de crestere.

Deasemenea daca esti un Lead sau Manager si ai vrea sa schimbi cu cineva impresii despre lucruri bune si rele in procesul de dezvoltare software, mi-ar face placere sa te cunosc.

E-mail-ul meu este icondor@sdl.com sau ionel_condor@yahoo.com.
Ma gasesti si pe Twitter la @ionel_condor.

Multumesc pentru rabdarea de a citi acest anunt !

Cu stima,
Ionel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: